Wat kost een gietvloer per vierkante meter?

Wat kost een nieuwe gietvloer? Een van de eerste vragen die u heeft bij de overweging om een gietvloer te nemen. Het is echter moeilijk om zomaar een prijs te noemen aan de hand van het aantal vierkante meters. Er spelen namelijk een aantal factoren mee die de prijs beïnvloeden, zoals welke type ondervloer er eventueel ligt, het type vloer dat u wilt en de locatie van de vloer. 

Ook speelt het mee hoeveel vierkante meter u wilt laten realiseren: hoe groter het oppervlak hoe lager de prijs per m². Om toch een brede indicatie te geven, een gietvloer vanaf 30 m2 tot 150 m2 varieert tussen de € 65,- en € 130,- per m². 

Maatwerk gietvloeren
Elke gietvloer is maatwerk en wordt op locatie met de hand vervaardigd. Een gietvloer is opgebouwd uit meerdere lagen die tussentijds moeten drogen. Een gietvloer laten leggen is daarom arbeidsintensief werk wat gemiddeld zo’n 4 à 5 dagen duurt. Voor vloeren tot 30m2 dient rekening gehouden te worden met een starttarief vanaf ca. € 3200,-. 

Exacte prijsopgave?
Wilt u weten wat uw vloer exact gaat kosten vul dan het onderstaande offerte-formulier in (geheel vrijblijvend). Wilt u liever in de showroom langskomen voor een kennismaking? Vul dan ons contactformulier in om een afspraak te maken.