Gietvloeren voor keukens, garages, badkamers en meer.

Wij vinden dat de vloer de basis is van elke ruimte. De vloer kan een ruimte namelijk maken of breken. Afhankelijk van de kleur en uitstraling van een vloer kiest u namelijk ook de rest van het interieur uit. Het is daarom énorm belangrijk om de juiste vloer te kiezen. Kleijn Coatings is gespecialiseerd in particuliere- en zakelijke gietvloeren en wij kijken graag met u mee naar de juiste oplossing voor uw vraagstuk. Zo kunt u op zoek zijn naar een nieuwe woonkamervloer, garagevloer, badkamervloer, of gietvloer voor uw toilet of balkon. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Van beton ciré tot een betonlook vloer en van een grijze tot groene vloer.

Breng een bezoek aan onze showroom in Breda (Weidehek 9) om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden. Maak daarvoor altijd even een afspraak via ons contactformulier zodat u zeker weet dat we voldoende tijd voor u hebben. 

Gietvloer bestaande woning & nieuwbouw woning.

In een bestaande woning ligt vaak al een vloer. Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning en wilt u de vloer aanpassen? Of wilt u in uw huidige woning een nieuwe gietvloer leggen? Dat is geen enkel probleem. In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Dit is geen enkel probleem en ook hier kunnen wij een naadloze gietvloer realiseren. Zélfs als er nog een houten vloer ligt en u die als ondervloer wilt gebruiken is dat mogelijk. Wij brengen de gietvloer dan simpelweg over deze vloer aan. 

Gaat u in een nieuwbouwwoning wonen? Dan wordt er vaak gekozen voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. Een nieuwbouwwoning krijgt vaak een moderne look mee, waar onze vloeren een goede stylish basis voor vormen.

PU gietvloer.

Onze gietvloeren zijn PU gietvloeren (PolyUrethaan). Deze zijn naadloos aan te leggen en hebben een gemiddelde dikte van 3 tot 4,5 millimeter. PolyUtherthaan is een kwalitatief hoogwaardige, elastische kunststof die erg gebruiksvriendelijk is omdat het anti-allergie, stofvrij en vloeistofdicht is. Daarnaast slijt het niet. Erg fijn dus om mee te werken! 

Offerte aanvragen.

De prijs van uw nieuwe vloer hangt van enorm veel factoren af: de ondergrond, de hoeveelheid M² en de dikte bijvoorbeeld. Wij hebben daarom wat meer informatie van u nodig om een prijs te formuleren. Dat kan via ons offerte-formulier of via een fysieke afspraak. Via onderstaande link komt u bij ons offerte-formulier uit.  

ND5A3954