Gietvloer specialist in regio Tilburg.

Woont u in Tilburg en wilt u een nieuwe gietvloer laten leggen? Een goed idee vinden wij! Een vloer is namelijk de basis van een ruimte. Afhankelijk van de vloer in een bepaalde ruimte wordt namelijk de rest van het interieur en de indeling beslist. Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer omdat een gietvloer voor verschillende looks kan zorgen, van modern tot retro. 

Gietvloeren voor woningen.

Of u nu in het Reeshof woont, in het centrum of in Oud-Zuid, wij komen in heel Tilburg. Wij leggen met regelmaat nieuwe gietvloeren in slaapkamers, keukens, woonkamers, badkamers en bijvoorbeeld garages. Heeft u een nieuwbouwwoning en wilt u een gietvloer laten leggen met vloerverwarming? Dat kan uiteraard. Of heeft u al een vloer liggen in uw woning en wilt u voor een nieuwe look gaan? Ook dat kan. Wij leggen zelfs gietvloeren met uw huidige houten vloer als ondergrond. 

Gietvloeren voor bedrijven.

Heeft u een bedrijfspand, fabriek of horecazaak in Tilburg? Dan kan het zijn dat u op zoek bent naar een antislip-vloer, magazijnvloer, fabrieksvloer of kantoorvloer. Ook daarvoor hebben wij oplossingen op maat. 

Showroom gietvloeren breda 2
Showroom gietvloeren breda 3

Bezoek onze showroom

Wilt u langskomen in onze showroom om te kijken naar de mogelijke opties? Wij adviseren u graag. Onze showroom zit in Breda-Noord, op een half uurtje rijden vanuit Tilburg. Het adres van onze showroom is Weidehek 9, 4824 AT. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 9:00 tot 13:00. 

Maak altijd een afspraak van tevoren via ons contactformulier om zeker te weten dat we voldoende tijd voor u hebben.  

Recent gelegde vloeren in omgeving Tilburg/Breda.

Onderstaand ziet u een selectie van recent gelegde vloersystemen in regio Tilburg/Breda. Wat voor gietvloer u ook wilt, wij regelen het graag voor u! Heeft u nog vragen? Neem dan eventjes contact met ons op. 

Offerte aanvragen.

De prijs van uw nieuwe vloer hangt van enorm veel factoren af: de ondergrond, de hoeveelheid M² en de dikte bijvoorbeeld. Wij hebben daarom wat meer informatie van u nodig om een prijs te formuleren. Dat kan via ons offerte-formulier of via een fysieke afspraak. Via onderstaande link komt u bij ons offerte-formulier uit.